Avem în spate 6 weekend-uri de activităţi dintre cele mai interesante. Ne-am bucurat de badminton, baschet si ping-pong, mulţumită partenerului nostru de echipamente sportive Hervis Sports, dar şi de activări şi concursuri pline de energie, iar acest lucru nu se va schimba nici în acest sfârşit de săptămână.

11822726_1064941623552000_1775973620301665987_n

Sâmbătă începem ziua cu yoga de la ora 10:00, o continuăm cu activarea specială oferită de Renault România şi mai apoi, de la ora 18:00, cu concursul de badminton pentru doamne, premiat de BIC World şi de la ora 20:00, cu cel de aruncări la coşul de baschet, premiat de Rexona şi Sport Guru.

Nici SNRB nu va lipsi în acest weekend, aşa că dacă rămâneţi fără baterie la telefon nu vă faceţi griji, Energy Corner vă oferă gratuit o sursă de energie pentru device-ul vostru. În timp ce telefoanele se încarcă, Mega Image va avea grijă să vă energizeze şi pe voi cu fructe proaspete, în după-amiaza zilei de sâmbătă.

Nici Azuga Waters nu se lasă mai prejos şi va oferi în special micuţilor un spectacol care cu siguranţă îi va distra peste măsură! Şi ca să completeze distracţia, Maşina cu Îngheţată şi Clown Marcellino vor oferi zâmbete din plin micuţilor, cu surprizele lor delicioase; îngheţată aromată de la Maşina cu Îngheţată şi vată pe băţ şi sesiuni gratuite de face painting de la Clown Marcellino. Toate mergând mână în mână cu Kids Coloring Corner, oferit de BIC World, locul în care micuţii pot colora în voie cu produse BIC. Către seară, cei mici vor avea parte de un alt eveniment dedicat special lor, cu premii marca Hervis Sports, dar despre el vă vom povesti într-un articol special.

Ciuc Natur Radler va fi din nou pregătit să vă răcorească la terasa special amenajată, iar sponsorul nostru principal Orange se va asigura, ca de obicei, că distracţia va fi cel mai bun prieten al tuturor participanţilor la Via Sport!

A început numărătoarea inversă până la un nou weekend de vară marca Via Sport! Ne vedem #PeKiseleff!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>