Cu toții am auzit de faimosul și interactivul concurs de alergat în saci. Dar, pentru că întotdeauna ne dorim să fim unici la Via Sport, sponsorul nostru Azuga Waters, vă aduce în acest sfârșit de săptămână o mare surpriză.

cursa in saci

Crezi că ai spirit de echipă și ești o persoană ambițioasă care întotdeauna își dorește să câștige o competiție? Atunci vino să ne demonstrezi asta sâmbătă de la ora 20:00 la cursa în pantaloni pentru doi, unde fiecare din cei 2 membri de echipă se va folosi de câte un picior, pe care îl va introduce în pantaloni, formand cu co-echipierul sau un tot unitar.

Îmbrăcați astfel cei 2 vor trebui să se sincronizeze pentru a putea alerga într-o cursă cu stafeta pe o anumită distanță stabilită de la începutul cursei. Pentru asta vă așteptăm cu fratele, tatăl, mama sau cel mai bun prieten, mai exact, cu cine credeți voi că este mai potrivit să faceți echipă și să ne distrăm împreună!

Cei mai buni sau cum îi numim noi, câștigătorii, vor avea parte de premii surpriză și multă, multă apreciere din partea spectatorilor, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare.

Haideți să facem sport împreună și în acest weekend din cea de-a 6 Ediție Via Sport!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>