Două cuvinte ce descriu perfect weekendul de deschidere al Via Sport 2015. Presupun că deja sunteți familiari cu activitățile pe care le întâlniți la Via Sport, nu? Tenis de masa, baschet, bedminton, ba chiar yoga, șah și escaladă. Toate astea sunt ca supriza dintr-un imens ou de ciocolată pentru un adult. Ce mod mai bun de a-ți regăsi bucuriile copilăriei decât să uiți de oraș pentru câteva ore, chiar în mijlocul orașului? Toate bune și frumoase, dar pentru cei mai mici dintre noi, pentru care problemele vieții se rezumă la ”hmm, cu ce jucărie să ma joc azi?” sau ”Aaaaa, ultimul scapă turma!”, unde e elementul surpriză? Până la urmă ei practică aceste activități în fiecare zi.

kids-laughing

Și atunci ne-am zis ”așa e, e discriminare! Să facem, dom’le, ceva și pentru cei mici, să îi destresăm și pe ei”, dar ce? Norocul nostru a fost că știm niște oameni super drăguți ce lucrează într-un domeniu în care uneltele copiilor, creioanele colorate, sunt la ordinea zilei. Și așa am ajuns să ne sfătuim cu cei de la BIC și să tragem concluzia finala: copii au nevoie de un loc de joacă! Și atunci toată lumea din birou a sărit în picioare strigând ”Daaaaa, un loc de joacă” și ne-am gândit că ar trebui să îi lăsăm pe copii să coloreze și toată lumea a strigat ”Daaaaa, să coloreze” și apoi ne-am gândit că ar trebui să avem și facepainting, poate chiar și vată pe băț și toată lumea a început să aplaude și să strige ”Daaaaa, facepainting și vată pe băț” si apoi… Mă rog, înțelegeți idea, a fost o ședință foarte distractivă :D.

girls-spinning

Și uite așa am stabilit noi ca din primul weekend de Via Sport să avem un Kids Corner, unde cei mici să poată desena și țipa în voie, unde să îi pictăm pe față și să îi îndulcim cu vată pe băț. Dar am zis că poate ar fi cazul să îi răsfățăm și pe părinți puțin și ne-am gândit că o ședintă de spinning nu ar strica. În cazul în care nu sunteți familiari cu terminologiile acestea folosite prin sălile de aerobic, imaginați-vă că sunteți pe o bicicletă și pedalați, și pedalați, dar rămâneți tot pe loc. Dap, e vorba de biciclete eliptice, pe muzică, împreună cu alți ”cicliști”, ce vă permit să vă începeți antrenamentul pentru Turul Franței. Vom avea și concursuri de badminton pentru doamne dar și de baschet pentru domni și multă, multă distracție garantată, toate completate de premii surpriza marca BIC!

Ce ziceți, îi luați pe cei mici de mână și dați weekendul acesta o fugă pâna la Via Sport? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>