Iata ca a venit si momentul in care portile unuia dintre cele mai interesante evenimente dedicate sportului in aer liber sunt pe cale sa se inchida.

Conceptul Energy Boutique powered by Sistemul National de Reciclare a Bateriilor (SNRB) tine si el sa anunte ca va asteapta pentru un ultim weekend pe Soseaua Kiseleff, in directia deja cunoscuta, Via Sport, locul in care faptele se vad concret, palpabil, locul in care exista implicare sau mai precis, locul in care se simte energia pozitiva din plin.

Se anunta un weekend racoros, numai bun pentru facut sport. Altfel te poti juca acum baschet, badminton, tenis de masa, pe cand soarele agresiv din ultimile saptamani te facea sa te gandesti de doua ori inainte sa iesi din casa.

Cu echipa I’ve got the power te vei intalni in acest sfarsit de saptamana, ei fiind pregatiti cu incarcatoare numai bune de conectat la sursa noastra de energie #pozitiva, special pentru telefoanele vostre. Sambata stiti foarte bine ca de la ora 18:00 incepe Energy Quiz Contest. Intrebarile sunt pregatite, energizantele la fel. Asteptam insa de la voi implicarea si increderea pe care suntem constienti ca ne-o impartasiti.

Nu uitati de cele minim 20 de baterii uzate pe care le puteti aduce la rulota noastra cu energie! Noi va rasplatim cu 1 blister cu 4 baterii noi la fiecare 20 de baterii!

Pentru ca este un ultim weekend, noi spunem sa ne mobilizam, sa ne implicam cu mai multa forta, mai multa daruire, pentru simplul fapt ca #impreunastim ca putem scrie povesti frumoase. Si acest lucru s-a vazut.

Ultimul weekend Energy Boutique, ultimul weekend Via Sport!

Asadar, spunem iarasi: Inceput de joc pe Kiseleff!

rulota

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>