iconite-02

Via Sport este un proiect ambitios, inceput in 2010 si aflat deja la cea de-a 5-a editie, care isi propune sa promoveze activitatea fizica in randul rezidentilor orasului Bucuresti.

In fiecare vara, pe parcursul a 9 weekend-uri, Soseaua Kiseleff devine locul desfasurarii unor activitati sportive inedite.
Fie ca iti place sa invarti rotile bicicletei, sa arunci mingea la cos sau sa o lovesti cu paleta pentru tenis de masa, Via Sport e locul potrivit pentru tine.

Avem alveole special amenajate pentru sport si concursuri, o zona de lounge, unde te poti relaxa si zona mind, in care poti practica yoga, juca sah, carti sau rummy si citi o carte buna. Nu am uitat nici de cei mici, care se pot bucura cu jocuri de mini baschet sau mini fotbal.

De vineri seara pana duminica dupa-amiaza, pe Soseaua Kiseleff, intre Restauranul Doina si Piata Victoriei, Via Sport opreste circulatia si lasa loc liber distractiei si muzicii bune.

An de an ne gasesti aici, cu noi activitati si chef de miscare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>