Weekend de weekend Via Sport încearcă să vă aducă vouă, tuturor sportivilor şi oamenilor care ne vizitează la fiecare sfârşit de săptămână, activităţi noi şi foarte multe surprize. De aceea, sâmbătă seara, sponsorul nostru, Azuga Waters, care ne-a încântat cu atât de multe jocuri, vine cu o nouă provocare pentru cei mici.

După cum bine ştim, bătaia nu este permisă şi nu este un lucru cu care să te lauzi. Dar ce părere aveţi dacă totul este regizat şi sub supravegherea unui arbitru în condiţiile în care fiecare participant va purta un costum special?

Fără dar şi poate sigur v-aţi prins despre ce vorbim, chiar SUMO. Îmbrăcaţi din cap până în picioare cu un costum special, unde trupurile celor mici îşi măresc volumul şi greutatea, dar şi cu căşti de protecţie din burete, participanţii vor trebui să se comporte precum nişte adevăraţi luptători de sumo, iar cel mai puternic să fie la final învingător.

Probele de foc sunt împinsul în burţi şi graţia la rostogolirea pe saltea.

Costumele cu care sunt echipaţi acestia aduc întotdeauna distracţia şi zâmbetul pe buze atât participanţilor cât şi privitorilor.

Astfel, jucătorii de sumo îşi propun să îşi învingă adversarii şi luptă aprig pentru a putea să le satisfacă aşteptările părinţilor şi prietenilor care le fac galerie de pe margine.

Vă aşteptăm #PeKiseleff şi în acest sfârşit de săptămână, pentru mult sport și o porţie zdravănă de distracţie, numai cu Azuga Waters!

11884219_722019441261168_2116806700_o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>