Vrei să începi luna august cu bateriile încărcate?

Asociația Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor (SNRB) te așteaptă și în acest week – end la Via Sport. Echipa “I’ve got the power” te va reconecta cu lumea virtuală încărcându-ți bateria telefonului și îți va oferi un cocktail de informatii unde vei afla ”Ce poți face cu bateriile uzate?”

Și pentru că #împreunăștim, Energy Boutique îi premiază pe cei care se implică.

Ne poți demonstra că te implici, sâmbătă 01.08.2015, începând cu ora 18.00 participând la Energy Quiz Contest. Răspunzi câtorva întrebări despre colectarea selectivă a deșeurilor de baterii, iar noi te energizăm cu un premiu răcoritor care te va face să uiți de caniculă și care îți va reda dinamismul.
Tot Energy Boutique este locul unde poti demonstra #simțcivic. Pentru 20 de baterii uzate primești un blister cu 4 baterii noi. Și, pentru că reciclarea are numai părți bune, pe lângă cele 4 baterii noi, primești și o șansă în tombola lunară pentru câștigarea unei tablete.
Dacă te-am convins sau măcar ți-am trezit interesul, te așteptăm la Via Sport!

11745712_970339486339261_342015713874840107_n

Și nu uita:

Îți încarci telefonul, primești informații #împreunăștim, câștigi premii, te implici în protejarea mediului #simțcivic.
Întreaga inițiativă se află sub umbrela proiectului Asociației Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor – “ Privește Partea Pozitivă” proiect care are ca scop principal informarea populației cu privire la efectele nocive ale deșeurilor de baterii și acumulatori și stimularea colectării selective a acestui tip de deșeuri.

Mai multe detalii despre campanie găsiți pe www.colecteazabaterii.ro sau https://www.facebook.com/colecteazabaterii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>