Ai jucat basket si tenis, ai pedalat, ai escaladat, ai facut yoga, te-ai relaxat, ai postat intens pe Instagram si Facebook?

Te-a lasat bateria tocmai cand incercai sa trimiti un SMS sau sa postezi ultimul selfie?

rulota

Energy Boutique powered by SNRB revine la Via Sport cu statia in care iti poti incarca telefonul. Cat timp acesta se incarca voluntarii nostri iti servesc un cocktail de informatii despre reciclarea bateriilor uzate si modalitatile practice de colectare a acestora si, in plus, daca la urmatoarea vizita ne aduci minimum 20 de baterii uzate primesti la schimb un blister cu 4 baterii noi!

Si pentru ca vara este cel mai bun moment pentru a colecta si a face miscare, pentru minimum 100 kg de baterii portabile uzate noi te premiem cu o BICICLETA*.

Daca te-am convins si daca ti-am deschis apetitul pentru concursuri, poti participa in fiecare sambata la Quizz Contest pe teme de colectare selectiva si reciclare si noi iti reincarcam energia cu o doza de Red Bull. De asemenea, te provocam sa gasesti cele mai apropiate puncte de colectare descarcand si folosind aplicatia Harta Reciclarii.

Energy boutique este la Via Sport in fiecare week -end in perioada 01.07 – 28.08.2016.

Si nu uita:

Bateriile si acumulatorii portabili contin substante toxice precum: mercur, plumb, nichel, cadmiu, litiu care afecteaza grav sanatatea umana. Aruncate impreuna cu alte deseuri menajere, substantele continute de baterii si acumulatori contamineaza solul si apa. Metalele continute de baterii pot provoca alergii, sterilitate, pierderi de memorie, boli de inima, cancer.

Energy Boutique este un proiect al Asociatiei SNRB si are ca scop principal informarea populatiei cu privire la efectele nocive ale deseurilor de baterii si acumulatori si stimularea colectarii selective a acestui tip de deseuri.

Detalii despre campanie gasiti pe www.colecteazabaterii.ro, http://www.snrb.org sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/colecteazabaterii

*Pentru detalii privind modalitatea de acordare a premiilor va rugam sa consultati Regulamentul disponibil pe site-ul www.snrb.org/www.colecteazabaterii.ro si la voluntarii aflati la rulota Energy Boutique.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>