Dorești să redescoperi acea parte de tine care te îmbie la starea de distracție și competiție?

Dacă răspunsul este da, cu siguranță, punctul 0 al capitalei în acest sfârșit de săptămână este Via Sport.

Asociația Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor (SNRB) te stimulează să-ți încărci bateriile cu energie pozitivă.

Știm că îti place să te aventurezi în jocul competiției și la fel de bine știm că smartphone-ul este indispensabil, drept mărturie stând pozele publicate pe rețelele de socializare, mesajele, impresiile, like-urile.

Energy Boutique îți încarcă bateria celui mai de preț obiect ca să fii pregătit oricând pentru un selfie reușit.

Echipa noastră I’ve got the power, este în permanență lângă tine și te încurajează să participi la concursul nostru Energy Quiz Contest, în fiecare sâmbătă de la oră 18:00. Ei îți vor explica de ce este important să colectezi selectiv și să reciclezi bateriile, riscurile la care te supui depozitându-le haotic sau mai rău, aruncându-le la coșul de gunoi. Energia de după întrebări vine odată cu bautura energizantă pe care o oferim ca premiu fiecărui participant la Quiz Contest.

Asociația Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor, prin conceptul propus, Energy Boutique, dorește să amintească faptul că numai #impreunastim că reciclarea are doar părți pozitive. Și dacă ne aduci bateriile uzate, pentru fiecare 20 de baterii uzate primesti la schimb un blister cu 4 baterii noi și in același timp, intri în tragerea la sorți lunară pentru o tabletă.

Energia înseamnă tot. Fără, nu ar există evoluție, speranță, viață.

Să reîncărcăm energia planetei, doar #impreunastim!

IMG_2445

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>