Ce se asorteaza cel mai bine cu un weekend de vara?

Vacanta, tenisul de masa, baschetul, un perete de catarare, bicicleta, rolele, intr-un cuvant: Via Sport.

Si pentru ca toate acestea inseamna energie, nu uitati ca Energy Boutique, va asteapta si in acest weekend cu mult entuziasm si cu forta proaspata de implicare, de a face lucruri care conteaza pentru noi si care implicit vor conta in timp, pentru mediu.

rulota

Echipa I’ve got the power nu mai are nevoie de prezentare.

Va asteptam sa va incarcati smartphone-urile, sa va faceti plinul cu informatii despre reciclarea bateriilor si, daca ne aduceti 20 de baterii uzate, sa primiti la schimb un blister cu 4 baterii noi.

Asta inseamna pana la urma implicare. #impreunastim ca formam o echipa, o echipa ce cu siguranta poate ajuta la reincarcarea energiei planetei.

Ca sa mergem in continuare pe ideea de joc, sambata se da startul la Energy Quiz Contest, un concurs educativ, care va testeaza cunostintele despre riscurile aruncarii haotice a bateriilor si acumulatorilor uzati. Implicarea in acest concurs nu ramane insa nepremiata. Cei ce vor raspunde la intrebarile noastre, vor avea parte de revigorare cu o bautura energizanta, care ii va ajuta sa-si recapete fortele, pentru a se implica si mai mult in sporturile regasite la Via Sport. Totul numai de la ora 18:00.

Un nou weekend, noi povesti, noi momente se anunta. #impreunastim acest lucru!

In acest weekend Energy Boutique da startul energiei la Via Sport!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>