Stim ca v-a placut primul weekend de Via Sport in care ne-am bucurat impreuna de peretele de escalada oferit de Mega Image, asa ca avem o surpriza pentru voi: si in acest sfarsit de saptamana ne putea exersa abilitatile de cataratori.

Da, ati inteles bine: Mega Image se intoarce cu peretele de escalada!

 

IMG_4437

 

Asa ca echipati-va corespunzator, adunati-va gasca de prieteni depasiti-va limitele in acest weekend, escaladand peretele inalt de 6 metri. Nu va faceti griji, sursa de energie va fi asigurata tot de catre Mega Image, care va imparti fructe proaspete tuturor participantilor, oferindu-va doza de energie necesara. Deci tot ce mai ramane de facut este sa aduceti voi cheful de distractie, iar de restul ne ocupam noi! :)

Intreaga initiativa Mega Image se afla sub umbrela proiectului “100% Energie Verde” Mega Verde pentru Tine, proiect ce completeaza initiativa Via Sport de promovare și adoptare în rândul locuitorilor din București a unor măsuri sustenabile, care să ofere orașului un aer mai curat.

Inca putin si dam startul unui nou weekend de Via Sport, care promitem sa fie, ca de obicei, la inaltimea asteptarilor!

Ne vedem #PeKiseleff!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>