Un nou weekend vine cu o nouă provocare din partea sponsorului nostru Hervis Sports România. Știm că vă place baschetul, și de asemenea, am observat că deja nu mai sunteți doar niște începători în ceea ce privește acest sport. Se spune că baschetul se caracterizează prin finețea, precizia și fantezia exercițiilor tehnice și tactice, prin talia înaltă și calitățile fizice deosebite ale sportivilor, toate acestea implicate într-o luptă sportivă care pretinde spirit de echipă și de sacrificiu, inteligenta și rezistență nervoasă.

Toate aceste calitati le-am observat și la voi, la sportivii nostri care weekend de weekend sunteți alături de noi la Via Sport. Aruncările la coș devin tot mai precise și mai ușor de realizat, iar adrenalina crește pe măsură ce vezi că și cel de lângă tine s-a antrenat la fel de mult ca și tine.

De aceea, pentru că Hervis Sports România vrea tot ce este mai bun pentru sportivii nostri, vă așteaptă în acest sfârșit de săptămână, mai exact, sâmbătă după-amiază la un concurs de aruncări la coșul de baschet. Cei mai buni și mai ambițioși, cei care își vor dori cu ardoare să fie desemnați câștigătorii concursului vor avea partea de o surpriză la final. Hervis Sports România va oferi acestora premii în vouchere de cumpărături în magazinele Hervis, unde vă puteți echipa pentru alte provocări ce le vom avea în cadrul celei de-a 6-a Ediții de Via Sport.

Haideți să facem sport în aer liber și să ne distrăm împreună în cel de-al 5-lea weekend de Via Sport!

baschet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>