Am avut 5 weekend-uri de excepție la Via Sport până acum, dar nici cele care vor urma nu sunt mai prejos, așa că în curând vom da startul weekend-ului de Via Sport cu numărul 6!

11774814_1038842306127987_1995422828_n

Vom începe, ca de obicei, programul de vineri seara, de la ora 22:00 și vă așteptăm cu gașca de prieteni să încingeți niște jocuri de baschet, badminton și ping-pong de excepție, cu echipamentele puse la dispoziție de partenerul nostru, Hervis Sports Romania.

Ca de obicei, BIC World vă așteaptă cu concursul său de badminton, sâmbătă de la ora 18:00, bicicletele de spinning și kids corner pe tot parcursul zilei, iar Rexona și Sport Guru au pregătit din nou premii pentru iubitorii de baschet, așa că sâmbătă de la ora 20:00 sunteți invitați să vă întreceți în aruncări la coș!

SNRB aduce iarăși energia (electrică) în cadrul evenimentului și vă oferă posibilitatea de a vă încărca telefoanele mobile în rulota cu branding Energy Corner, în timp ce Mega Image se va ocupa de energia voastră, oferindu-vă fructe proaspete în după-amiaza zilei de sâmbătă.

Azuga Waters ne aduce o sesiune ca la carte de Kangoo Jumps (despre care am scris deja detaliat într-un articol), iar Renault Romania ne îndeamnă iarăși la cățărat, cu peretele lor de escaladă.

După atâta energie ne putem răcori cu un Ciuc Natur Radler în terasa oferită de sponsorul nostru și cu o înghețată aromată de la Masina cu Inghetata. Clown Marcellino se va ocupa de aducerea zâmbetelor pe buzele celor mici, cu baloane colorate, vată pe băț și face painting pentru toți doritorii.

Au mai rămas 4 weekend-uri în care să ne bucurăm de vară împreună într-o manieră inedita! Ne vedem #PeKiseleff!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>