Caldura a topit si ultima farama de energie din bateria telefonului?
Ei bine, si in acest week–end, Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor (SNRB) te asteapta pe Via Sport la Energy Boutique, locul in care iti poti incarca telefonul, si, in timpul in care acesta se incarca, voluntarii nostrii iti servesc un cocktail de informatii despre reciclarea bateriilor uzate.
Si, pentru ca si bateriile tale trebuie incarcate dupa o zi caniculara, sambata, 25.07.2015, de la ora 17.00 pana la ora 20.00 te asteptam la Energy Quiz Contest.
Tu raspunzi la intrebarile noastre despre colectare si reciclare, iar noi iti redam dinamismul cu o bautura energizanta.

In plus, daca te hotarasti sa reciclezi, pe langa contributia la un mediu mai curat, pentru fiecare 20 de baterii uzate pe care ni le aduci, primesti la schimb un blister cu 4 baterii noi.
Si, pentru ca reciclarea are numai parti bune, fiecare 20 de baterii uzate iti ofera o sansa in tombola lunara pentru castigarea unei tablete.
Daca te-am convins, sau macar ti-am trezit interesul, te asteptam pe Via Sport!

Si nu uita:
Bateriile si acumulatorii portabili contin substante toxice precum: mercur, plumb, nichel, cadmiu, litiu care afecteaza grav sanatatea umana. Aruncate impreuna cu alte deseuri menajere, substantele continute de baterii si acumulatori contamineaza solul si apa.
Metalele continute de baterii pot provoca alergii, sterilitate, pierderi de memorie, boli de inima, cancer.
Intreaga initiativa se afla sub umbrela proiectului Asociatiei Sistemul National de Reciclare a Bateriilor – “ Priveste Partea Pozitiva” proiect care are ca scop principal informarea populatiei cu privire la efectele nocive ale deseurilor de baterii si acumulatori si stimularea colectarii selective a acestui tip de deseuri.
Detalii despre campanie gasiti pe www.colecteazabaterii.ro sau https://www.facebook.com/colecteazabaterii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>