Iti petreci week -end-urile la Via Sport? Stim ca da!

De aceea, Energy Boutique powered by SNRB te asteapta din nou la Via Sport cu multa energie. Astfel, iti poti incarca telefonul si bateriile, in schimbul bateriilor si acumulatorilor uzati.

rulota

Reciclarea, dupa cum v-am obisnuit, va aduce premii: pentru fiecare 20 de bateri portabile uzate pe care ni le aduceti, primiti la schimb un blister cu 4 baterii noi.

In plus, pentru ca vara la Via Sport inseamna miscare, daca esti un reciclator convins, pentru 100 de kg de baterii uzate Energy Boutique te recompenseaza cu o BICICLETA nou – nouta!*

Si, pentru ca bateriile trebuie incarcate, sambata 16.07.2016, la ora 18.00, te asteptam la Energy Quizz Contest.

Tu raspunzi la intrebarile noastre despre colectare si reciclare, si ne arati ca stii sa cauti cele mai apropiate puncte de colectare cu aplicatia Harta reciclarii, iar noi iti redam dinamismul cu o bautura energizanta.

Daca te-am convins sau macar ti-am trezit interesul, te asteptam la Via Sport!

Si nu uita:

Vara asta reciclarea este fun!

Energy Boutique este un proiect al Asociatiei SNRB si are ca scop principal informarea populatiei cu privire la efectele nocive ale deseurilor de baterii si acumulatori si stimularea colectarii selective a acestui tip de deseuri.

Detalii despre campanie gasiti pe www.colecteazabaterii.ro, www.snrb.org sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/colecteazabaterii

Aplicatia Harta Reciclarii poate fi descarcata de pe site-ul www.undereciclam.ro

*Pentru detalii privind modalitatea de acordare a premiilor va rugam sa consultati Regulamentul disponibil pe site www.snrb.org/www.colecteazabaterii.ro si la voluntarii aflati la rulota Energy Boutique.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>