Te-a lasat bateria telefonului tocmai cand incercai sa trimiti un SMS, sa dai like postarilor prietenilor sau cand iti dadeai check –in la Via Sport?

In cel de-al doilea week –end Via Sport, Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor (SNRB) te asteapta din nou la Energy Boutique, locul in care iti poti incarca telefonul si poti recicla bateriile uzate.

Reciclarea, pe langa contributia la un mediu mai curat, iti aduce si premii: pentru fiecare 20 de bateri portabile uzate pe care ni le aduci, primesti la schimb un blister cu 4 baterii noi.

In plus, daca esti un reciclator convins, pentru 100 de kg de baterii uzate Energy Boutique te recompenseaza cu o BICICLETA nou – nouta!*

Si pentru ca vrem sa va incarcam mereu cu energie, sambata 09.07.2015, ora 18.00, te asteptam la Energy Quizz Contest.

Tu raspunzi la intrebarile noastre despre colectare si reciclare, si ne arati ca stii sa cauti cele mai apropiate puncte de colectare cu aplicatia Harta reciclarii, iar noi iti redam dinamismul cu o bautura energizanta.

 

rulota

 

Daca te-am convins sau macar ti-am trezit interesul, te asteptam la Via Sport!

Si nu uita:

Bateriile si acumulatorii portabili contin substante toxice precum: mercur, plumb, nichel, cadmiu, litiu care afecteaza grav sanatatea umana. Aruncate impreuna cu alte deseuri menajere, substantele continute de baterii si acumulatori contamineaza solul si apa. Metalele continute de baterii pot provoca alergii, sterilitate, pierderi de memorie, boli de inima, cancer.

Energy Boutique este un proiect al Asociatiei SNRB si are ca scop principal informarea populatiei cu privire la efectele nocive ale deseurilor de baterii si acumulatori si stimularea colectarii selective a acestui tip de deseuri.

Detalii despre campanie gasiti pe www.colecteazabaterii.ro, www.snrb.org sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/colecteazabaterii

Aplicatia Harta Reciclarii poate fi descarcata de pe site-ul www.undereciclam.ro

*Pentru detalii privind modalitatea de acordare a premiilor va rugam sa consultati Regulamentul disponibil pe site www.snrb.org/www.colecteazabaterii.ro si la voluntarii aflati la rulota Energy Boutique

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>