iconite-07La Via Sport oricine este binevenit, intrarea este libera, nu exista limita de varsta, iar echipamentul sportiv este pus la dispozitie de catre noi.

Pentru a asigura accesul fiecarei persoane la toate categoriile de sport si a evita supraaglomerarea, perioada de timp acordata pentru un joc este de 30 de minute. Dupa acest interval, te rugam sa acorzi spatiul si echipamentul celorlalti participanti. In cazul in care nu exista alte persoane care vor sa intre pe teren sau la mesele de joc, timpul tau se prelungeste.

PROGRAM

Pe Soseaua Kiseleff nu se mai circula, se face sport, in fiecare weekend, de vineri (ora 22:00) pana duminica (ora 14:00), intre 01 iulie si 28 august.

HARTA LOCATIEI

Via Sport te asteapta in fiecare weekend, fie zi sau noapte, in zona special amenajata intre intersectia Soselei Kiseleff cu Strada Ion Mincu (Restaurant Doina) si Piata Victoriei.

ORGANIZAREA SPATIULUI

Via Sport este organizata pe zone special amenajate si optimizate pentru fiecare activitate ce se desfasoara: - Doua zone pentru sport – Baschet, Tenis de masa, Badminton, Volei; - Zona de concursuri; - Zona kids – Mini baschet si Mini fotbal; - Mind – Yoga, Sah, Carti, Rummy, Zona de lectura; - Lounge.

CONTACTEAZA-NE LA: fun [@] funvertising.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>