Doamnelor…domnișoarelor și chiar domnilor…sponsorul nostru Azuga Waters v-a pregătit o mare surpriză în acest sfârșit de săptămână!

Știți care este cel mai distractiv mod de a face sport, care vă binedispune, vă energizează și vă sculptează un corp de invidiat? Vă spunem noi, este vorba despre mult prea cunoscutul și prea iubitul Kangoo Jumps!

988700_568761706503330_1244508746_n

Haideți să încercăm să ne imaginăm cum va decurge totul. Muzica va fi cea care ne va da energie. Nu purtăm ghetuțe de iarnă, ci niște ghete speciale pe care vom țopăi precum niște kangoroos. În fruntea echipajului, care sperăm noi să fie alcătuit din cel puțin 50 de persoane pregătite pentru mult sport și voie bună, se va afla Diana Știrbu. Da, acea Diana Știrbu despre care am auzit cu toții că este un extraordinar instructor de Kangoo Jumps. Dacă aveți ceva emoții, atunci vă garantăm că sunteți pe mâinile uneia dintre cele mai pasionate practicante de Kangoo Jumps din România.

Așa că vă așteptăm sâmbătă 01.08.2015, de la ora 20:30, în alveola de pe Șoseaua Kiseleff ca să țopăim împreună. Tot ceea ce trebuie să faceți este să vă prezentați cu o jumătate de oră înainte, adică la ora 20:00 pentru a primi echipamentul sau dacă aveți voi ghetuțe cu atât mai bine, nu mai trebuie să stați la rând. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>