Pentru că weekend-ul acesta este ultimul pe care îl petrecem făcând sport împreună, v-am pregătit o mare surpriză.

Deși surpriza este mare, este adresată celor mici. Și pentru că a construi înseamnă să creezi, LEGO® va fi alături de noi în acest sfârșit de săptămână pentru a construi împreună momente de neuitat până anul viitor când ne vom revedea.

Tot ceea ce contează este să aveți imaginația bogată și să dați frâu liber acesteia.

Arată ce ești în stare să construiești și arată părinților sau chiar celor mai buni prieteni cât de priceput ești.!

Tematica propusa? LEGO® BIONICLE®, cu siguranță știți despre ce vorbesc. LEGO® BIONICLE®  vine cu o poveste plină de magie și mister:pe insula Okoto, șase eroi pornesc într-o misiune epică în încercarea de a găsi măștile puterii înainte ca acestea să pice în mâinile răului, reprezentat de Makuta și ajutoarele sale.

Astfel, împreună cu LEGO BIONICLE copiii vor construi eroii Toa și împreună cu aceștia vor putea salva lumea.

Distracția va fi cu atât mai mare cu cât renumitele mascote LEGO vor fi și ele prezente: vor construi împreună cu voi figurine și vor face poze cu cei mici, dar și cu cei mari care sunt fani împătimiți ai jucăriilor.

Pregătiți-vă de distracție și lăsați magia LEGO să vă învăluie într-o poveste minunată.

Haideți să facem sport împreună si în acest sfârșit de săptămână si să aveți parte de un weekend de neuitat, doar la Via Sport, pe Șoseaua Kiseleff.

Captură de ecran din 2015.08.21 la 17.50.13

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>