Make A Wish este o fundatie care isi propune sa indeplineasca dorintele copiilor bolnavi de cancer. Fiecare dorinta inseamna un zambet pe buzele unui copil care isi pierduse speranta.

Din aceasta primavara, Make A Wish s-a lansat si in Romania, unde isi propune sa faca acelasi lucru. Prima persoana careia i-au indeplinit o dorinta a fost Cătălina, in varsta de 13 ani, care sufera de limfom malign non-Hodgkin’s. In urma surprizei pregatite Cătălinei, au ramas doar zambete largi si multa bucurie.

Captură de ecran din 2015.07.22 la 16.04.40

Cu misiunea Make A Wish s-au identificat multe personalitati din Romania, printre care se numara si Virgil Stănescu. Mai mult, Virgil va fi prezent la Via Sport sambata (25 iulie) incepand cu ora 18:00, impreuna cu cativa colegi. Impreuna vor sustine Make A Wish printr-un meci demonstrativ de baschet si alte surprize pentru participanti. Doritorii vor putea face donatii in urna ce va fi amplasata in zona activarii.

Asa ca va asteptam si in acest sfarsit de saptamana la Via Sport, sa sustinem impreuna o cauza nobila si sa participam la indeplinirea viselor unor copii aflati de-abia la inceput de drum.

Ne vedem #PeKiseleff sa sustinem #MakeAWish!

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>