Cel de-al doilea weekend de Via Sport se anunta a fi unul plin de senzatii tari. Mega Image se intoarce pe Kiseleff si aduce si in acest an peretele de escaladat. Daca ai chef de un weekend presarat cu adrenalina, te asteptam in alveola stanga a Soselei Kiseleff, sambata pe tot parcursul zilei si duminica pana la ora 12:00.

IMG_4518

Escalada este un sport intens, ce presupune foarte multa motivatie si care ajuta la invingerea temerilor si cresterea echilibrului, precum si la educarea personala pentru depasirea propriilor limite. Nu va temeti! Desi peretele are o inaltime de 7 m, instructorii bine pregatiti se vor ocupa de buna desfasurare a activitatii si se vor asigura ca toti participantii se vor bucura de eveniment.

Intreaga initiativa se afla sub umbrela proiectului Mega Image “100% Energie Verde” Mega Verde pentru Tine, proiect ce promoveaza adoptarea în rândul locuitorilor din Bucuresti a unor masuri sustenabile, care sa ofere orasului un aer mai curat si vine in completarea obiectivului Via Sport, de a incuraja bucurestenii sa faca mai multa miscare.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, precum si despre Mega Image si proiectul 100% Energie Verde, accesati https://www.mega-image.ro sau pagina de facebook https://www.facebook.com/MegaImageRomania.

Va dam intalnire si weekendul acesta, pe Kiseleff, impreuna cu Mega Image!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>