În fiecare weekend de Via Sport încercăm să vă surprindem pe voi, iubitorii de sport în aer liber, cu activități și inițiative cât mai diferite și cât mai frumoase. Pe lângă cele consacrate, cu care v-am obișnuit – ping-pong, badminton, baschet -, weekend-ul acesta Via Sport v-a pregătit un show de la care nu veți putea lipsi.

Și pentru că v-am promis o vară de neuitat, Orange, sponsorul principal Via Sport vine cu o mare surpriză în cel de-al 3-lea weekend pentru toți sportivii nostri, dar în mod special, pentru sportive.

Nu este nimic complicat, dimpotrivă, de mici am început să îl practicăm, și tot ceea ce trebuie să facem este să pedalăm. Și deși se spune că mersul pe jos face piciorul frumos, acest sport despre care vorbesc îl face și mai frumos. Știti despre ce vorbesc, nu?

DSCF3789

Este vorba de mersul pe bicicletă, un sport îndrăgit de mulți oameni, dar și de copii și care în momentul de față se practică și la nivel profesionist.

De acceea, fiind un weekend special, vom provoca doar doamnele și domnișoarele la o cursă de biciclete interactivă. Vă așteptăm cu mic și mare să le admirăm și sustine pe toate participantele la cursă, iar la final să premiem câștigătoarele. Nu am uitat nici de domni, pe care îi așteptăm la o cursă dedicată lor ce este programată pentru luna august.

Însă doamnele au întotdeauna prioritate, așa că va așteptăm sâmbăta aceasta începând cu ora 20:00 la cursa de biciclete dedicată lor, organizată de Orange. Înscrierile vor începe de la ora 19:00 la cortul Orange din alveola de pe Soseaua Kiseleff.

Haideți să pedalăm împreună în acest weekend la Via Sport și să susținem doamnele în cursa care va determina cine este cea mai iscusită biciclistă de #PeKiseleff!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>