Știm că v-a plăcut cursa de biciclete Orange organizate pentru doamne, dar fetelor, acum e momentul să le facem loc domnilor, pentru a-și demonstra și ei abilitățile de bicicliști.

Așa că vă invităm sâmbătă, începând cu ora 20:00, la Speed Night Race II, ce va fi dedicată exclusiv domnilor cicliști amatori, dar și profesioniști.

Sunt așteptați 60 de sportivi, dintre care 40 amatori și 20 profesioniști, pentru a fi desemnat câte un câștigător din fiecare categorie, care va primii premii incitante din partea sponsorului principal al Via Sport, Orange România.

În plus, cei mai buni 3 cicliști din fiecare categorie vor participa la o Finală de Gală, care promitem să fie atât pe gusturile participanților, cât și ale privitorilor.

Vă promitem un spectacol intens, din care nu vor lipsi mușchii încordați, emoțiile, dar nici distracția!

Înscrierile pot fi făcute pe link-ul roadgrandtour.ro, unde veți mai putea găsi și alte detalii cu privire la eveniment.

Ne vedem încă o dată #PeKiseleff să facem sport în stradă!

august-nightrace

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>