Vreţi să aveţi parte şi în acest weekend de multă distracţie şi voie bună? Atunci vă aşteptăm în ultimul weekend de Via Sport de pe Şoseaua Kiseleff.

Surprizele se vor ţine lanţ şi vom încerca să vă binedispunem şi să vă oferim clipe de neuitat, pentru ca până anul viitor să ne ţineţi minte, ba chiar să ne şi simţiţi lipsa pe Şoseaua Kiseleff.

Surpriza acestui weekend vine tot din partea sponsorului nostru Renault România, care încearcă să ne ofere de fiecare dată momente de neuitat şi ne provoacă la sporturi extreme.

Adrenalina ne va curge din nou puternic prin vene şi emoţiile ne vor copleşi.

Sărituri de la 6 metri? Oare este posibil? Cu ajutorul celor de la Renault România, cu siguranţă da. Sâmbăta aceasta 22.08.2015, vă aşteptăm cu mic şi mare pentru o zi plină de sărituri de la înălţimea de 6 metri pe salteaua gonflabilă.

Untitled

Deşi teama vă va copleşi, vă asigurăm că veți avea o cădere nemaipomenit de uşoară şi de placută cu cote maxime de distracţie şi amuzament.

Aşa că haideţi să facem pentru ultima dată sport în aer liber în acest an şi să ne bucurăm împreună la cea de-a 6-a Ediţie de Via Sport, numai pe Şoseaua Kiseleff.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>