1146565_575225102523657_1798263107_n

Pentru ca anul trecut a fost un real succes, partenerul principal al Via Sport, Orange, se intoarce si in aceasta editie a evenimentului cu mult asteptatul cinematograf in aer liber!

Sambata seara, incepand cu ora 21:00, pe marele ecran ce va fi amplasat pe Kiseleff, intre alveole si Piata Victoriei, iubitorii de film vor putea viziona una dintre cele mai interesante proiectii ale momentului: “300: Rise of an Empire”.

Filmul a fost lansat in 2014 si este continuarea mult discutatei aparitii din anul 2006, cu numele de “300″. Pelicula a creat valva dupa momentul premierei, iar continuarea a fost mult asteptata de fanii stilului. Distributia numara actori in voga ai momentului, precum Sullivan Stapleton, Eva Green, Lena Heady si multi altii.

Va asteptam, alaturi de Orange, intr-o ultima sambata a editiei Via Sport din acest an, in care cuvinte ca drama, actiune si suspans vor fi principalele atribute ale serii.

 Despre Orange puteti afla mai multe de pe site-ul oficial sau intrand pe pagina de facebook: www.facebook.com/orangeromania.

Ne vedem pe Kiseleff, pentru seara de film a verii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>