Pentru pasionații de mișcare am pregătit în acest sfârşit de săptămână o mare surpriză. Sponsorii nostri, SportGuru şi Rexona vor organiza special pentru toţi copiii prezenţi la Via Sport o cursă pe rooooole!

Şi pentru că ştim că vă plac provocările şi că întotdeauna sunteţi pregătiţi pentru activităţi noi, am ales mersul pe role în acest sfârşit de săptămână, deoarece pe lângă faptul că este distractiv, mersul pe role are şi numeroase beneficii asupra organismului.

Vei avea parte de adversari pe măsură şi cel mai important lucru este faptul că vom face sport împreună în aer liber.

Mai mult decât atât, am aflat că vremea va fi şi în acest weekend de partea noastră şi vă va îmbia să ieşiţi la plimbare, având un motiv în plus pentru a vă lua rolele ca să faceţi puţină mişcare.

Desigur, câştigătorii şi cei mai pricepuţi în arta mersului pe role vor fi premiaţi şi vor avea parte de foarte multe surprize din partea sponsorilor nostri SportGuru şi Rexona.

 

Aşadar, dacă vă pasionează câtuşi de puţin sau sună tentant, vă aşteptăm sâmbătă pe Şoseaua Kiseleff, în cel de-al 8-lea weekend de Via Sport, aici unde distracţia nu conteneşte!

rollerblade-410

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>