climbing-wall

Și noi ne dorim același lucru pentru sportivii noștri. De aceea Renault România v-a pregătit și în acest weekend o mare mare surpriză.

Surpriza este mare pentru că este destul de înaltă, și doar cei mai curajoși ajung până în vârf. Cu agilitatea unui păianjen pe pereţi, cei mici se cațără și se laudă apoi prietenilor care privesc de jos uimiți. Încântarea și voia bună li se observă în ochi de fiecare dată când așteaptă să fie îmbrăcați în costumul special de cățărare, și care totodată îi ține în siguranță.

Știm că v-ați prins despre ce este vorba, despre peretele de escaladă vorbim. Știm că este una din activitățile care vă plac cel mai mult și că vă cățărați atât pentru distracție cât și pentru menținerea condiției fizice.

Vă așteptăm cu drag și cu multă multă energie weekend-ul acesta pentru o cățărare cât mai rapidă pentru a vă demonstra agilitatea, dar și cu multă voie bună pentru a ne distra împreună #PeKiseleff!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>