Cu părere de rău am ajuns și în ultimul weekend de Via Sport. Singura noastra alinare sunt cele 9 weekend-uri petrecute pe Șoseaua Kiseleff, unde am făcut mult sport, iar sponsorii care ne-au fost alături v-au oferit vouă, sportivilor nostri multe multe surprize.

Pentru că acest sfârșit de săptămână este ultimul pe care îl vom petrece împreună, v-am pregătit o mulțime de surprize și activități interesante, care vă vor aduce zâmbetul pe buze. Vom începe programul de vineri seara, de la ora 22:00, unde coșurile de baschet, mesele de ping-pong și fileurile de badminton oferite de sponsorul nostru Hervis Sports Romania, vă vor aștepta pe Șoseaua Kiseleff. Tot Hervis Sports România vă provoacă sâmbătă seara la un concurs de aruncări la coșul de baschet, iar cei mai buni vor avea parte de multe premii frumoase.

Ca de obicei, BIC World vă așteaptă cu concursul său de badminton, sâmbătă de la ora 18:00, bicicletele de spinning și kids corner pe tot parcursul zilei, iar pe seară vă așteptăm la concursul de aruncat la coșul de baschet.

Rexona și Sport Guru au pregătit din nou premii pentru iubitorii de baschet, așa că sâmbătă seara sunteți invitați să vă întreceți în aruncări la coș!

SNRB aduce iarăși energia (electrică) în cadrul evenimentului și vă oferă posibilitatea de a vă încărca telefoanele mobile în rulota cu branding Energy Corner, în timp ce Mega Image se va ocupa de energia voastră, oferindu-vă fructe proaspete în după-amiaza zilei de sâmbătă.

Renault Romania încearcă de fiecare dată să ne surprindă cu activități noi și de aceea ne-a pregătit în acest weekend sărituri de la 6 metri pe salteaua gonflabilă.

Pentru că acest weekend va fi cu siguranță plin de surprize și mult sport, LEGO® va fi alături de noi, sâmbătă de la 10:00- 20:00 și până duminică ora 12.

După atâta energie ne putem răcori cu un Ciuc Natur Radler în terasa oferită de sponsorul nostru și cu o înghețată aromată de la Masina cu Inghetata. Clown Marcellino se va ocupa de aducerea zâmbetelor pe buzele celor mici, cu baloane colorate, vată pe băț și face painting pentru toți doritorii.

Au fost 9 săptămâni de vară pe cinste, de care ne-am bucurat din plin alături de voi, iar pentru asta mulțumim tuturor sponsorilor și partenerilor noștri și în special, sonsorului nostru principal, Orange România!

Pentru ultima dată în acest an, ne vedem #PeKiseleff!

2015-08-15_10-32-02_38

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>