Stim ca da! Tocmai de aceea, o intreaga echipa de instructori World Class va asteapta sambata, ora 16:30, cu o serie de sporturi, atat pentru copii cat si pentru adulti.

Sub motto-ul “Excelenta in personal training” World Class a creat echipa celor mai buni traineri personali din Romania, care ii ajuta pe clientii sai sa inteleaga importanta antrenamentelor regulate, a nutritiei echilibrate si a unui stil de viata sanatos.

Iata cateva din surprizele pe care vi le-am pregatit in cel de-al doilea weekend de Via Sport Editia a 7 – a, dar si programul urmatoarelor weekend-uri.

calendar eventuri kiseleff poster a4 5 mm bleed

Zumba Kids este un program de fitness inspirat din dansurile latino si implica o combinatie intre elemente ce tin de dans si elemente din sfera aerobicului. Coregrafia Zumba incorporeaza miscari de hip-hop, samba, salsa, merengue, reggaeton, mambo, arte martiale.

Pilates este un antrenament reconfortant pentru minte si corp si are la baza 5 principii de respectat: control, concentrare, respiratie, relaxare si precizie. Astfel, corpul devine mai functional, isi dezvolta un ritm de miscare mai armonios si castiga sanatate si vitalitate.

Body Combat poate fi definita ca una dintre cele mai complexe clase de cardio interval training, combinand diferite stiluri din artele martiale, cum ar fi: karate, ju-jitsu, kick box, muay thai, capoeira sau taekwondo.

Va asteptam si in acest weekend sa facem sport impreuna in aer liber!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>