Iata-ne ajunsi la jumatatea editiei Via Sport de anul acesta. Patru saptamani au trecut ca patru minute, iar acum asteptam cu nerabdare weekend-ul cu numarul 5. Avem, ca de obicei, multe surprize pregatite pentru voi, asa ca fiti cu ochii pe site si pe pagina noastra de facebook.

2015-07-18_14-55-24_539

Ne asteapta inca un sfarsit de saptamana presarat cu meciuri de ping-pong, badminton si baschet jucate alaturi de prieteni cu echipamente oferite de Hervis Sports, dar si unele in cadru organizat: BIC World le asteapta pe doamne cu un nou concurs de badminton cu premii Miss Soleil, iar Rexona si Sport Guru cu deja obisnuitul concurs de aruncari la cosul de baschet, cu premii oferite de cei doi sponsori. In plus, nu va lipsi nici acum mult-iubitul Kids Corner BIC destinat celor mici si nici bicicletele de spinning de care se pot bucura cei mari. Iar pentru a echilibra putin balanta si a aduce si o nota de relaxare sfarsitului de saptamana, o sesiune de yoga va avea iarasi loc sambata, incepand cu ora 10:00.

Mega Image ne indeamna din nou la un stil de viata sanatos si ne ofera fructe proaspete sambata dupa-amiaza, iar SNRB este din nou aici, cu al sau Energy Corner, locul in care bateriile oricarui gadget vor fi reincarcate, pentru ca voi sa puteti da linistiti check-in la Via Sport :)

Azuga Waters se intoarce cu terenul sau de fotbal si cu o noua surpriza, despre care va vom povesti in curand, iar Renault Kadjar se va lasa si in aceasta saptamana admirat in zona cortului special amenajat, iar reprezentantii Renault va vor povesti totul despre modelul abia lansat pe piata.

Si pentru ca dupa atata sport meritam si o rasplata, sponsorul nostru Ciuc Natur Radler va asteapta la terasa special amenajata pentru cateva minute de relaxare si o bere rece. Iar pentru a nu-i lasa deoparte nici pe cei mici, Masina cu Inghetata si Clown Marcellino vor fi din nou gata sa le ofere bucurii delicioase sub forma inghetatei aromate si a vatei pe bat, iar pentru ca distractia sa fie completa, sesiuni gratuite de face painting.

Se anunta un weekend plin de aceeasi voie buna cu care ne-am obisnuit deja. Mai avem inca 5 weekend-uri de distractie, asa ca haideti sa profitam din plin de ele!

Ne vedem #PeKiseleff!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>