2015-07-04_17-37-22_498

Am ajuns și la cel de-al 3-lea weekend de Via Sport și ca în fiecare sfârșit de săptămână vă așteptăm cu multe surprize și distracție pe Șoseaua Kiseleff.

Dacă vă doriți o dimineață de sâmbătă cât mai frumoasă și relaxantă, vă așteptăm cu mic și mare la o ședință de yoga în aer liber, unde răcoarea dimineții vă va încânta simțurile și spiritul.

Pe lângă faptul că iubim mișcarea, încercăm să avem și o alimentație cât mai sănătoasă, de aceea Mega Image vine și în această sâmbătă în ajutorul nostru cu fructe proaspete pentru toți sportivii nostri. Sponsorul nostru Ciuc Natur Radler este și el alături de noi în acest weekend, cu terasa amenajată special pentru cei care își doresc să se odihnească sau doar să privească desfășurarea întregului eveniment. Terenul de fotbal de la Azuga Waters vă provoacă și în acest weekend să vă distrați împreună cu prietenii voștri la un meci interactiv de fotbal arbitrat de MC-ul care va fi arbitrul jocului va fi și cel care va premia la final câștigătorii.

Știm că vă plac concursurile de badminton organizate de sponsorul nostru BIC World și de aceea vă așteptăm și în acest weekend la ora 18:00 cu multe premii surpriză. Dar dacă sunteți însetați de și mai multă mișcare, atunci vă așteptăm să încercați și bicicletele de spinning BIC World.

Kids corner este cel mai îndrăgit loc de către copii și coloratul este cu siguranță cel mai popular “sport” pe care piticii îl practică la aceste vârste fragede, așa că îi așteptăm și în acest weekend.

Pentru ca plimbarea voastră să fie și mai interesantă, vă așteptăm și la cortul celor de la Renault România, unde reprezentanții lor vă vor oferi mai multe informații despre noul model Renault Kadjar.

Am observat că iubiți baschetul și de aceea și în acest weekend Rexona și Sport Guru au pregatit la ora 20:00 special pentru voi un concurs de baschet cu multe premii interesante.

Pentru un plus de energie, vă așteptăm la mini van-ul SNRB unde vă puteți încărca telefoanele, în timp ce promoterii vă pot oferi mai multe informații legate de reciclarea bateriilor.

Copiii adoră pictatul, așa că vă așteptăm la o ședință de face painting oferită de Clown Marcellino, dar și cu o gustoasă vată pe băț. Ca să vă răcoriți in aceste zile călduroase, vă așteptăm la Mașina cu Înghețată cu câteva arome care vă vor îndulci ziua, dar și inimile. Iar după, vă puteți bucura de câte o repriză de baschet, badminton sau ping-pong, cu ajutorul echipamentelor oferite de partenerul nostru, Hervis Sports.

Așa că vă dăm întâlnire și în acest weekend pe Șoseaua Kiseleff unde vom face sport împreună în aer liber și ne vom bucura de surprizele organizate special pentru iubitorii de mișcare!

Să fie vară, să fie Via Sport!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>