Un nou weekend de vară se apropie, iar asta nu poate să însemne decât Via Sport! Ne aflăm în cea de-a 8-a săptămână a evenimentului și pentru ca finalul se apropie, ne-am propus să profitam din plin de zilele care ne-au mai rămas de petrecut împreuna #PeKiseleff!

Așa că vom începe ziua de sâmbătă cu yoga de la ora 10:00 și o vom continua, ca de obicei, cu badminton, baschet și tenis de masă, mulțumită echipamentelor oferite de partenerul nostru, Hervis Sports România.

Așa cum v-a obișnuit deja, BIC World îi așteaptă din nou pe cei mici la Kids Corner, unde vor putea colora în voie cu produse BIC. Nici pe adulți nu i-a lăsat uitării, pentru ei fiind pregătite un concurs de badminton sâmbătă de la ora 18:00 și unul de aruncări la coșul de baschet, de la ora 20:00.

Sport Guru și Rexona sunt din nou gata de distracție și îi așteaptă pe pasionații de sport la concursul de aruncări la coșul de baschet pe care îl vor premia împreună. Mai mult decât atât, rollerii vor avea parte de o surpriză pe cinste sâmbătă seara, pregătită tot de Rexona și Sport Guru. Renault România va fi din nou prezent cu noul său model Kadjar, pe care îl veți putea admira

SNRB va fi iarăși gata să ne încarce cu energie în al lor Energy Boutique, în timp de Mega Image va împărți din nou fructe proaspete pentru toți participanții la eveniment, în după-amiaza zilei de sâmbătă.

Azuga Waters este iarăși gata să-i răsfețe pe cei mici cu un eveniment special dedicat lor și să ne răcorească pe toți cu apă rece ca gheața, iar alături de ea vine sponsorul nostru Ciuc Natur Radler, care vă așteaptă să vă relaxați la terasa numai bună pentru savurarea unei beri aromate reci! Petrecerea din Cutie și Mașina cu Înghețată au pregătite aceleași surprize dulci pentru voi, așa că nu ratați nici acest weekend de Via Sport!

A mai rămas puțin și ne vom lua rămas bun până la anul, așa că vă așteptăm să profităm de ultimele zile de vară împreună. Sponsorul nostru principal, Orange va fi ca de obicei, alături de noi ca furnizor principal al distracției! :)

Ne vedem #PeKiseleff!

11846744_1073024469410382_4704527287223406050_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>